Kaip ištrinti „Facebook“ paskyrą

Jau seniai žinoma, kad „Facebook“ ima, saugo ir parduoda jūsų duomenis ir nuolat verčia jus iš naujo įvertinti, kaip socialinis tinklas tvarko jūsų privatumą. Nesvarbu, ar norite padaryti nedidelę pertrauką, ar visiškai ištrinti „Facebook“ paskyrą, štai kaip.

Koks skirtumas tarp išjungimo ir ištrynimo?

Yra du būdai, kaip pašalinti savo buvimą iš „Facebook“. Galite išaktyvinti savo sąskaitą arba visiškai ją ištrinti. Pirmasis leidžia jums grįžti ir vėl suaktyvinti savo sąskaitą, o antrasis yra nuolatinis pasirinkimas - kelio atgal nėra.

Paskyros išaktyvinimas yra naudingas, kai norite kuriam laikui pasislėpti turėdami galimybę grįžti į internetą, nesukurdami visiškai naujos paskyros. Išjungtas niekas negali matyti jūsų profilio, tačiau jūsų vardas vis tiek gali būti rodomas jūsų draugų sąrašuose. Be viso to, vis tiek galite naudoti „Facebook Messenger“, kol paskyra bus išjungta, o tai leis palaikyti ryšį.

Paskyrą ištrinti visam laikui. Pasirinkę šią parinktį, negalėsite iš naujo suaktyvinti savo paskyros. Visi jūsų įrašai, nuotraukos, vaizdo įrašai ir viskas, kas susieta su jūsų paskyra, ištrinami visam laikui. Be to, kad negalėsite naudotis „Facebook Messenger“, negalėsite naudoti „Facebook“ prisijungimo funkcijos, kurią galbūt naudojote trečiųjų šalių programose ar svetainėse prisiregistruodami.

Tam tikra informacija, pvz., Pranešimai, kuriuos siuntėte draugams, ir pranešimų kopijos jų gautuosiuose, vis tiek jiems bus matomi ištrynus paskyrą.

Kaip išaktyvinti „Facebook“ paskyrą

Jei nesate visiškai pasirengę visiškai ištrinti „Facebook“ paskyros, bet norite pailsėti nuo socialinės žiniasklaidos, galite išjungti savo paskyrą.

Savo kompiuteryje suaktyvinkite „Facebook“ svetainę, viršutiniame dešiniajame ekrano kampe spustelėkite rodyklę žemyn ir tada sąraše pasirinkite „Nustatymai“.

Tada kairėje esančioje srityje spustelėkite „Jūsų„ Facebook “informacija“, tada parinkčių sąraše pasirinkite „Deaktyvavimas ir ištrynimas“.

Pasirinkite mygtuką šalia „Išaktyvinti paskyrą“, tada spustelėkite mygtuką „Tęsti paskyros išaktyvinimą“.

Kitame puslapyje turite nurodyti priežastį, kodėl palikote „Facebook“. Pasirinkite iš parinkčių sąrašo, paaiškinkite, jei reikia, atsisakykite būsimų el. Laiškų ir pasirinkite, ar toliau naudoti „Messenger“. Užpildę šią formą spustelėkite mygtuką „Deaktyvuoti“.

Pasirodys paskutinis įspėjimas. Perskaitykite pranešimą ir spustelėkite „Išaktyvinti dabar“, kai būsite pasirengę tęsti.

Viskas. „Facebook“ jus atsijungs ir grąžins į puslapį „Prisijungti prie„ Facebook “.

Kai būsite pasirengę iš naujo suaktyvinti savo sąskaitą, tereikia vėl prisijungti prie „Facebook“. Arba galite jį iš naujo suaktyvinti naudodamiesi kitos programos ar svetainės „Facebook“ prisijungimo funkcija.

Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą

Prieš tęsdami ir pašalindami „Facebook“ paskyrą iš egzistavimo, galbūt norėsite sukurti atsarginę informacijos kopiją iš įmonės serverių. „Facebook“ turi įrankį, kuris padės atsisiųsti visus duomenis į vieną valdomą ZIP failą.

Galite atsisiųsti informaciją iš „Nustatymų“ puslapio „Jūsų„ Facebook “informacija“.

Norėdami gauti daugiau informacijos, peržiūrėkite mūsų straipsnį apie „Facebook“ informacijos atsisiuntimą.

SUSIJEDS: Kada nors įdomu, kiek „Facebook“ žino apie tave? Štai kaip pamatyti

Įjunkite naršyklę ir eikite į „Facebook“ nustatymų puslapį. Spustelėkite „Jūsų„ Facebook “informacija“, tada galimų nustatymų sąraše pasirinkite parinktį „Deaktyvavimas ir ištrynimas“.

Pažymėkite langelį šalia „Visam laikui ištrinti paskyrą“, tada spustelėkite „Tęsti paskyros ištrynimą“, kai būsite pasirengę tęsti.

Prieš tęsdami „Facebook“ įspės jus apie pasekmes, susijusias su visam jūsų paskyros ištrynimu.

Kurkite atsarginę visų norimų išsaugoti duomenų kopiją ir, jei esate tikri, kad tai jums tinkamas pasirinkimas, spustelėkite mygtuką „Ištrinti paskyrą“.

Kaip paskutinį saugos veiksmą, prieš ištrindami savo sąskaitą, turite įvesti slaptažodį. Tai atlikę spustelėkite „Tęsti“.

Nors „Facebook“ tvirtina, kad viską pašalina, jei esate šiek tiek paranojiškesnis dėl ankstesnių būsenos atnaujinimų, nuotraukų ir įrašų, prieš ištrindami paskyrą, galite viską pašalinti.

SUSIJEDS: Kaip greitai ištrinti daugybę senų "Facebook" įrašų

Paskutinis „Facebook“ pranešimas, informuojantis, kad tuo atveju, jei apsigalvosite, įmonė 30 dienų laikysis jūsų profilio ir duomenų. Norėdami tęsti, spustelėkite mygtuką „Ištrinti sąskaitą“.

Viskas. „Facebook“ jus atsijungs ir grąžins į puslapį „Prisijungti prie„ Facebook “.

Nors nusprendėte ištrinti savo sąskaitą, vis tiek yra 30 dienų langas, kad paskyrą iš naujo suaktyvintumėte. „Facebook“ tai daro tuo atveju, jei staiga pasikeisite ir nuspręsite, kad vis dėlto norite tai išlaikyti. Tiesiog eikite į „Facebook“ ir prisijunkite naudodami savo el. Pašto adresą ir slaptažodį, kad atkurtumėte savo paskyrą.