Kaip išjungti greitą vartotojo perjungimą „Windows 7“, „8“ ar „10“

Greitas vartotojo perjungimas gali būti naudingas, tačiau taip pat turi neigiamų pusių. Jei norite, galite tai išjungti visose „Windows“ versijose.

Greitas vartotojo perjungimas leidžia vartotojams prisijungti prie kompiuterio, o kiti vartotojai vis dar yra prisijungę. Nors tai suteikia akivaizdų pranašumą nepriversti kitų vartotojų atsijungti, kol jūs negalite prisijungti naudodami savo sąskaitą, jis turi tam tikrų trūkumų. Kol kiti vartotojai yra prisijungę, „Windows“ naudoja papildomus išteklius, ypač jei jie paliko daug išteklių reikalaujančias programas ar fonines paslaugas. Jei kiti vartotojai yra prisijungę, taip pat negalite iš naujo paleisti ar išjungti kompiuterio, kol jie neatsijungia, arba rizikuojate prarasti visus neišsaugotus failus. Jei jūsų kompiuteryje yra keli vartotojai ir nenorite, kad būtų greitas vartotojo perjungimas, jums tereikia greitai redaguoti „Windows“ registrą arba vietinės grupės politikos redaktorių.

Turėtumėte atkreipti dėmesį, kad šis įsilaužimas techniškai neišjungia greito vartotojo perjungimo. Vietoj to, jis slepia visas jungiklio vartotojo sąsajas, atsirandančias meniu Pradėti, prisijungimo ekrane ir Užduočių tvarkytuvėje. Kai visi vartotojai atsijungs nuo savo vartotojo abonementų, jie nebegalės persijungti į kitus vartotojus naudodami „Windows“ sąsają, o tai praktiškai yra tas pats, kaip išjungti šią funkciją.

Namų vartotojai: išjunkite greitą vartotojo keitimą redaguodami registrą

Jei turite „Windows Home“ leidimą, norėdami atlikti šiuos pakeitimus, turėsite redaguoti „Windows“ registrą. Taip pat galite tai padaryti, jei turite „Windows Pro“ ar „Enterprise“, tačiau dirbate registre labiau nei grupės politikos redaktorius. (Jei vis dėlto turite „Pro“ arba „Enterprise“, rekomenduojame naudoti paprastesnį grupės strategijos redaktorių, kaip aprašyta kitame skyriuje.)

Standartinis įspėjimas: registro rengyklė yra galingas įrankis ir netinkamas jo naudojimas gali padaryti jūsų sistemą nestabilią ar net neveikiančią. Tai yra gana paprastas įsilaužimas ir, jei laikysitės instrukcijų, neturėtumėte turėti jokių problemų. Tai reiškia, kad jei niekada anksčiau su juo nedirbote, prieš pradėdami skaitykite apie tai, kaip naudoti registro rengyklę. Prieš atlikdami pakeitimus, neabejotinai sukurkite registro (ir savo kompiuterio!) Atsarginę kopiją.

SUSIJEDS: Išmokti naudoti registro rengyklę kaip profesionalą

Norėdami pradėti, atidarykite registro rengyklę paspausdami „Pradėti“ ir įvesdami „regedit“. Paspauskite Enter, kad atidarytumėte registro rengyklę ir suteiktumėte leidimą keisti savo kompiuterį.

Registro rengyklėje naudokite kairę šoninę juostą, norėdami pereiti prie šio rakto:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System

Tada Systemrakte sukursite naują vertę . Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Systemklavišą ir pasirinkite Naujas> DWORD (32 bitų) reikšmė. Pavadinkite naują reikšmę „HideFastUserSwitching“.

Dukart spustelėkite naują HideFastUserSwitchingvertę, kad atidarytumėte jos ypatybių langą. Pakeiskite laukelio „Vertės duomenys“ vertę nuo 0 iki 1 ir spustelėkite „Gerai“.

Dabar galite uždaryti registro rengyklę. Turėsite atsijungti nuo visų šiuo metu prisijungę naudotojų abonementų (arba iš naujo paleisti kompiuterį) ir vėl prisijungti naudodami visas norimas paskyras. Prisijungę galite išbandyti pakeitimą atidarydami meniu Pradėti ir įsitikinę, kad nebėra galimybės pereiti prie kitų vartotojų.

Norėdami pakeisti pakeitimą, atlikite tuos pačius veiksmus ir nustatykite HideFastUserSwitching vertę atgal į 0 arba visiškai ištrinkite vertę.

Atsisiųskite mūsų registro įsilaužimą vienu paspaudimu

Jei patys nenorite nerti į registrą, mes sukūrėme du atsisiųstus registro įsilaužimus, kuriuos galite naudoti. Vienas įsilaužimas išjungia greitą vartotojo keitimą, o kitas vėl įgalina, atstatydamas numatytąjį nustatymą. Abi yra įtrauktos į šį ZIP failą. Dukart spustelėkite norimą naudoti, spustelėkite raginimus ir iš naujo paleiskite kompiuterį.

Greitas vartotojo perjungimas

SUSIJEDS: Kaip sukurti savo "Windows" registro įsilaužimus

Šie įsilaužimai iš tikrųjų yra tik System raktas, HideFastUserSwitchingatimamas iki aukščiau aprašytos vertės ir tada eksportuojamas į .REG failą. Vykdant „Išjungti greitą vartotojo perjungimą“ įsilaužimą, sukuriama HideFastUserSwitching vertė ir nustatoma į 1. Paleidus „Įsilaužimą įjungti greitą vartotojo perjungimą (numatytasis)“, reikšmė ištrinama. Ir jei jums patinka blaškytis su registru, verta skirti laiko išmokti sukurti savo registro įsilaužimus.

„Pro“ ir „Enterprise“ vartotojai: išjunkite greitą vartotojo keitimą naudodami vietinį grupės strategijos redaktorių

SUSIJEDS: Naudodami grupės strategijos rengyklę, norėdami pakoreguoti savo kompiuterį

Jei naudojate „Windows 10 Pro“ arba „Enterprise“, paprasčiausias būdas išjungti greitą vartotojo keitimą yra naudoti vietinį grupės politikos redaktorių. Tai gana galingas įrankis, todėl, jei dar niekada jo nenaudojote, verta skirti šiek tiek laiko, kad sužinotumėte, ką jis gali padaryti. Be to, jei esate įmonės tinkle, padarykite visiems paslaugą ir pirmiausia pasitarkite su savo administratoriumi. Jei jūsų darbo kompiuteris yra domeno dalis, taip pat tikėtina, kad tai yra domeno grupės politikos dalis, kuri vis tiek pakeis vietinės grupės politiką.

„Windows 10 Pro“ ar „Enterprise“ paspauskite Pradėti, įveskite gpedit.msc ir paspauskite Enter.

Vietinės grupės strategijos rengyklės kairiajame srityje gilinkitės į Kompiuterio konfigūracija> Administravimo šablonai> Sistema> Prisijungimas. Dešinėje suraskite nustatymą „Slėpti įvesties taškus greitam vartotojo perjungimui“ ir dukart spustelėkite jį.

Atsidariusiame ypatybių lange pasirinkite parinktį „Įgalinta“ ir spustelėkite „Gerai“.

Dabar galite išeiti iš vietos grupės politikos redaktoriaus. Atsijunkite nuo visų paskyrų, kuriose yra prisijungęs vartotojas (arba iš naujo paleiskite kompiuterį). Kai vėl prisijungsite prie savo paskyros, išbandykite pakeitimus ir patikrinkite, ar parinktis pakeisti vartotojus buvo pašalinta iš meniu Pradėti. Jei bet kuriuo metu norite vėl įjungti greitą vartotojo perjungimą, tiesiog atlikite tą pačią procedūrą ir nustatykite šią parinktį vėl į „Išjungta“ arba „Nekonfigūruota“.