Kaip blokuoti tekstinius pranešimus iš tam tikro numerio „iPhone“

Kartais į telefoną gaunate šlamšto pranešimus. Kartais žmonės erzina. Kartais reikia tiesiog užblokuoti žmones. Geros naujienos yra tai padaryti jūsų „iPhone“ yra lengva.

„IPhone“ numerių blokavimas yra nedidelis keistenybė: norimą užblokuoti numeris  turi  būti išsaugotas jūsų kontaktuose, nes kitaip negalima blokuoti konkretaus numerio. Rekomenduojame sukurti kontaktą, vadinamą „Šlamštas“ (arba panašiai), ir pridėti visus šlamšto numerius prie tos kontaktų kortelės, kad netvarkytumėte savo kontaktų sąrašo.

Pridėję šį numerį prie savo kontaktų, galite jį blokuoti dviem būdais. (Pastaba: tai užblokuos skambučius ir teksto pranešimus.)

Pirmasis metodas: užblokuokite kontaktą tiesiogiai iš pranešimo

Jei pranešimas yra patogus, paprasčiausias būdas užblokuoti konkretų siuntėją yra tiesiogiai iš paties pranešimo.

Pranešime bakstelėkite „i“ viršutiniame dešiniajame kampe.

Šiame meniu palieskite asmens vardą, tada slinkite iki ekrano apačios.

 

Paskutinė parinktis turėtų būti „Blokuoti šį skambintoją“. Palieskite, tada patvirtinkite „Blokuoti kontaktą“.

 

Bumas. Jie dingo.

Antrasis metodas: užblokuokite skaičių rankiniu būdu

Jei neturite patogaus pranešimo, vis tiek galite blokuoti numerį rankiniu būdu.

Pirmiausia atidarykite meniu „Nustatymai“, tada slinkite žemyn, kol pamatysite „Pranešimai“. Palieskite tą meniu.

 

Maždaug trys ketvirtadaliai šio meniu yra įrašas, pavadintas „Užblokuota“ SMS / MMS poskyryje. Palieskite tai.

Čia bus rodomi visi užblokuoti numeriai. Norėdami pridėti naują, palieskite „Pridėti naują“.

Tai atvers jūsų kontaktų sąrašą - tiesiog ieškokite kontaktų kortelės, susietos su numeriu, kurį norite užblokuoti, tada palieskite jos pavadinimą. Tai akimirksniu juos užblokuos.

 

Kaip atblokuoti skaičių

Jei pasikeisite, galite lengvai atblokuoti vartotojus, grįžę į meniu „Nustatymai“, tada slinkite žemyn iki „Pranešimai“.

 

Atidarykite meniu „Užblokuota“.

Viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite „Redaguoti“.

Palieskite raudoną piktogramą, esančią kairėje asmens vardo, tada patvirtinkite dešinėje pusėje paliesdami „Atblokuoti“.

Pastaba: Tai turėsite padaryti kiekvienai parinkčiai, esančiai kontakto įraše (darbas, namai ir kt.).