Kaip išvalyti „Facebook“ paieškos istoriją

Paieškos istorijos gali daug ką pasakyti apie jus, ir tai ypač pasakytina apie „Facebook“ paieškos istoriją. Jei nenorite, kad tokie duomenys liktų sėdėti, štai kaip juos išvalyti.

Kaip peržiūrėti savo paieškos istoriją

Kaip patekti į paieškos istoriją iš pradžių, šiek tiek skiriasi, priklausomai nuo to, ar naudojate „iOS“ ar „Android“ programas mobiliesiems, ar žiniatinklio sąsają.

„IOS“

Palieskite tris horizontalias linijas ir eikite į Nustatymai> Veiklos žurnalas.

Palieskite išskleidžiamąjį meniu „Kategorija“ ir pasirinkite elementą „Paieškos istorija“.

Čia rodomos visos paskutinės jūsų paieškos.

„Android“

Palieskite tris horizontalias linijas, slinkite žemyn iki žinyno ir nustatymų, tada pasirinkite elementą „Veiklos žurnalas“.

Palieskite nustatymą „Filtras“, tada palieskite parinktį „Paieškos istorija“.

Dabar pamatysite visas naujausias paieškas.

„Facebook“ svetainėje

Eikite į savo profilį ir spustelėkite mygtuką „Peržiūrėti veiklos žurnalą“.

Šoninėje juostoje „Filtrai“ kairėje spustelėkite parinktį „Daugiau“.

Tada spustelėkite nustatymą „Paieškos istorija“.

Tai visos paieškos, kurias atlikote „Facebook“.

Kaip išvalyti visą „Facebook“ paieškos istoriją

Norėdami ištrinti visą paieškos istoriją, bakstelėkite arba spustelėkite savo veiklos žurnalo parinktį „Išvalyti paieškas“. Šis yra beveik tas pats, nesvarbu, kokią platformą naudojate.

Ir visai taip išnyks visa jūsų paieškos istorija „Facebook“.

Kaip pašalinti vieną elementą iš „Facebook“ paieškos istorijos

Taip pat galite pašalinti atskirus elementus iš „Facebook“ istorijos, jei nenorite ištrinti viso to. Kaip tai darysite, priklauso nuo to, ar naudojate „iOS“, ar „Android“ programas, ar žiniatinklio sąsają.

„IOS“ ir „Android“

Norėdami pašalinti vieną elementą iš „iOS“ ar „Android“ paieškos istorijos, palieskite X šalia paieškos, kurią norite ištrinti.

Tai išvalys tą elementą iš paieškos istorijos.

„Facebook“ svetainėje

Norėdami pašalinti vieną dalyką iš savo paieškos istorijos žiniatinklyje, spustelėkite šalia jo esantį mygtuką „Redaguoti“.

Tada spustelėkite mygtuką „Ištrinti“.