Kaip atsisakyti „YouTube“ kanalo prenumeratos

„YouTube“ turi turinį beveik visomis įsivaizduojamomis temomis, ir nors kai kuriuos kanalus verta paspausti prenumeratos mygtuką, kiti tiesiog ne. Jei jau užsiprenumeravote „YouTube“ kanalus, kuriuos jau žiūrite, galite atsisakyti prenumeratos atlikdami šiuos veiksmus.

Jei vaizdo įrašų kanalas yra prisotintas, galbūt norėsite išbandyti „YouTube“ žiūrėjimo vėliau funkciją, prieš nuspręsdami sumažinti kanalų prenumeratas. Tai padeda sukurti suasmenintą vaizdo įrašų, kuriuos iš tikrųjų norite žiūrėti, grojaraštį, o ne leisti „YouTube“ spręsti patiems.

SUSIJEDS: Kaip naudoti „Žiūrėti vėliau“ „YouTube“

„YouTube“ kanalų internete atsisakymas

Kaip „Google“ produktas „YouTube“ naudoja jūsų „Google“ paskyrą, kad tvarkytų suasmenintą kanalų prenumeratų sąrašą, vaizdo įrašų rekomendacijas ir dar daugiau.

Jei norite atsisakyti „YouTube“ kanalo žiniatinklyje prenumeratos, pirmiausia turėsite prisijungti prie „Google“ paskyros. Kai būsite prisijungę, galite atsisakyti kanalo prenumeratos keliais būdais.

Iš Kanalo nukreipimo puslapio

Populiariausių „YouTube“ kanalų prenumeratų sąrašas pateiktas kairiojo meniu skiltyje „Prenumeratos“. Pasirinkę bet kurį iš čia išvardytų kanalų, pateksite į to kanalo nukreipimo puslapį, kuriame bus pateikta vaizdo įrašų, grojaraščių ir kitos žiūrimos informacijos apžvalga.

Jei užsiprenumeravote kanalą, viršutiniame dešiniajame kampe šalia pranešimų įspėjimų piktogramos pamatysite mygtuką „Prenumeruoti“. Jei nesate užsiprenumeravę, šiame mygtuke bus parašyta „Prenumeruoti“.

Norėdami atsisakyti kanalo prenumeratos, spustelėkite mygtuką „Prenumeruoti“.

„YouTube“ paprašys jūsų patvirtinimo. Spustelėkite „Atšaukti prenumeratą“, kad patvirtintumėte, jog norite nutraukti to kanalo prenumeratą.

Patvirtinus, kanalo prenumerata baigsis ir turėtumėte nebegauti pranešimų apie tai kanale. Tačiau „YouTube“ algoritmas gali ir toliau rekomenduoti vaizdo įrašus iš kanalo.

SUSIJEDS: Kaip veikia „YouTube“ algoritmas?

Iš paskelbto vaizdo įrašo

Taip pat galite greitai atsisakyti „YouTube“ kanalo prenumeratos iš bet kurio to kanalo paskelbto vaizdo įrašo. Mygtukas „Užsiprenumeruotas“ yra kanalo pavadinimo dešinėje, po pačiu vaizdo įrašu „YouTube“ vaizdo įrašų puslapyje.

Spustelėjus šį mygtuką, kanalo puslapyje bus atliekamas tas pats veiksmas, kaip ir mygtuke „Užsiprenumeruota“. „YouTube“ paprašys jūsų patvirtinimo - spustelėkite „Atšaukti prenumeratą“, kad patvirtintumėte ir pašalintumėte to kanalo prenumeratą iš savo paskyros.

„YouTube“ prenumeratų sąrašo naudojimas

Jei nežinote, kuriuos kanalus šiuo metu esate užsiprenumeravę, arba jei norite atsisakyti kelių kanalų prenumeratos vienu metu, galite naudoti prenumeratų sąrašą.

Norėdami tai pasiekti, „YouTube“ kairiajame meniu spustelėkite parinktį „Prenumeratos“.

Čia spustelėkite mygtuką „Tvarkyti“ viršutiniame dešiniajame kampe, šalia savo paskyros piktogramos ir „YouTube“ pranešimų.

Aktyvių prenumeratų sąrašas bus matomas kitame puslapyje. Norėdami atsisakyti prenumeratos, spustelėkite mygtuką „Prenumeruoti“ šalia bet kurio iš šių kanalų.

Kaip ir taikant kitus metodus, „YouTube“ paprašys patvirtinimo, kad iš tikrųjų norite atsisakyti prenumeratos. Norėdami patvirtinti, pasirinkite „Nutraukti prenumeratą“.

Patvirtinus, prenumerata bus pašalinta. Jei norite, galite pakartoti šį veiksmą kitiems šio sąrašo kanalams.

„YouTube“ kanalų prenumeratos atsisakymas „YouTube“ programoje

Galbūt norėtumėte atsisakyti „YouTube“ kanalų prenumeratos naudodami „YouTube“ programą „Android“, „iPhone“ ar „iPad“. Kaip ir „YouTube“ žiniatinklyje, galite atsisakyti kanalo nukreipimo puslapio, to kanalo paskelbto vaizdo įrašo ar kanalo prenumeratų sąrašo prenumeratos.

Kaip ir anksčiau, norint atsisakyti prenumeratos, pirmiausia turite būti prisijungę prie „Google“ paskyros „Android“ ar „Apple“ įrenginyje. Jei įrenginyje esate prisijungę prie kelių „Google“ paskyrų, viršutiniame dešiniajame kampe palieskite paskyros piktogramą ir meniu „Paskyra“ pasirinkite savo vardą, kad galėtumėte perjungti iš jų.

Iš kanalo nukreipimo puslapio

Galite peržiūrėti paskelbtų vaizdo įrašų, grojaraščių ir kitos kanalo informacijos iš pagrindinės kanalo srities sąrašą.

Kaip ir „YouTube“ sąsajos žiniatinklio versija, to kanalo skirtuke „Pagrindinis“ turėtumėte matyti žodį „Prenumeruota“, matomą po kanalo pavadinimu ir abonentų skaičiumi.

Bakstelėkite šį mygtuką atsisakyti kanalo prenumeratos.

„YouTube“ paprašys patvirtinimo - palieskite mygtuką „Anuliuoti prenumeratą“, kad patvirtintumėte.

Patvirtinus, jūsų kanalo prenumerata bus pašalinta iš jūsų paskyros.

Iš paskelbto vaizdo įrašo

Jei žiūrite kanalo paskelbtą vaizdo įrašą, galite greitai atsisakyti paties kanalo prenumeratos, naudodami panašų procesą, kaip nurodyta aukščiau.

Po „YouTube“ programoje rodomu vaizdo įrašu yra svarbi informacija apie vaizdo įrašą ir patį kanalą, įskaitant kanalo pavadinimą. Jei užsiprenumeravote kanalą, kanalo pavadinimo dešinėje bus rodomas mygtukas „Prenumeruotas“. Bakstelėkite šį mygtuką atsisakyti jo prenumeratos.

Norėdami patvirtinti, palieskite „Anuliuoti prenumeratą“.

Jūsų kanalo prenumerata baigsis iškart po to, kai patvirtinsite savo pasirinkimą.

„YouTube“ prenumeratų sąrašo naudojimas

„YouTube“ programos apačioje esančiame meniu galite perjungti savo vaizdo įrašų biblioteką (rodydami „YouTube“ žiūrėjimo istoriją), „YouTube“ paskyros pranešimus, taip pat kanalo prenumeratų sąrašą skiltyje „Prenumeratos“.

Norėdami peržiūrėti „YouTube“ prenumeratų sąrašą, palieskite piktogramą „Prenumeratos“.

Bus rodomas vaizdo įrašų sąrašas, rodomas jų paskelbimo tvarka, o viršuje - naujausi vaizdo įrašai. Kanalų prenumeratų sąrašas matomas kaip piktogramos karuselėje meniu viršuje.

Galite paliesti bet kurią iš šių kanalo piktogramų, kad peržiūrėtumėte tik to kanalo paskelbtus vaizdo įrašus.

Jei norite atsisakyti prenumeratos, palieskite trijų taškų meniu piktogramą šalia vaizdo įrašo, kurį paskelbė kanalas, kurio norite atsisakyti, pavadinimo.

Čia palieskite parinktį „Anuliuoti prenumeratą“.

Patvirtinkite savo pasirinkimą paliesdami pasirodžiusią parinktį „Anuliuoti prenumeratą“.

Kai patvirtinsite savo pasirinkimą, kanalo prenumerata baigsis ir kanalas (kartu su visais paskelbtais vaizdo įrašais) bus pašalintas iš prenumeratų sąrašo.