Kaip sustabdyti „LinkedIn“ pasakojimą kažkam, kurį peržiūrėjote jų profilį

„LinkedIn“ dažnai pasako žmonėms, kai peržiūrite jų profilius, ir parodo jiems savo vardą. Tas asmuo netgi gali gauti el. Laišką ar įspėjimą, kuriame sakoma, kad peržiūrėjote jo profilį. Štai kaip naršyti privačiai, „LinkedIn“ nesidalijant šia informacija.

Gali atrodyti kvaila pirmenybę teikti anonimiškumui socialiniame tinkle, tačiau kiti socialiniai tinklai taip neveikia. „Facebook“ ir „Twitter“ nesiunčia kam nors pranešimo, kai peržiūrite jo profilį.

Norėdami rasti šią parinktį, eikite į „LinkedIn“ svetainę, viršutinėje juostoje spustelėkite savo profilio piktogramą ir pasirinkite „Nustatymai ir privatumas“.

Skiltyje „Privatumas“ spustelėkite „Kaip kiti mato jūsų profilį ir tinklo informaciją“. Spustelėkite „Profilio peržiūros parinktys“.

Pasirinkite, kaip norite būti rodomi. Galite pasirinkti „Anonymous LinkedIn Member“ grynam asmeniniam naršymui arba pasirinkti savo privataus profilio charakteristikas, kurios gali pasirodyti kaip „Kažkas„ LinkedIn ““ ar kažkas konkretesnio.

Žmonės vis tiek matys, kad kažkas peržiūrėjo jų profilį, kai jūs peržiūrėjote jų profilį, bet matys tik tai, kad anonimas jį peržiūrėjo.

Kaip „LinkedIn“ jus įspėja šiame nustatymų puslapyje, yra tik vienas minusas: kai tampate anonimu kitiems žmonėms, jie tampa jums anonimais. „LinkedIn“ paslėps jūsų profilį peržiūrinčių žmonių vardus, kai įjungsite šią anonimiškumo parinktį.