Kaip paslėpti „Steam“ žaidžiamus žaidimus

„Steam“ pagal numatytuosius nustatymus bendrina jūsų žaidimo veiklą. Jei žaidžiate „  Hello Kitty: Island Adventure“  ar „ Bad Rats“ , galbūt norėsite savo žaidimą laikyti paslaptyje. Štai kaip paslėpti „Steam“ veiklą nuo draugų.

Slėpti žaidimus iš „Steam“ profilio

Jūsų „Steam“ profilio puslapyje paprastai pateikiami visi jūsų žaidžiami žaidimai ir parodoma, kiek valandų praleidote visuose, daugiausia dėmesio skiriant tam, ką žaidėte per pastarąsias dvi savaites.

„Steam“ profiliai pagal numatytuosius nustatymus anksčiau buvo vieši, tačiau „Valve“ juos pagal nutylėjimą padarė privačius. Vis dėlto galbūt paviešinote darbą su trečiosios šalies paslauga, kuri skaito informaciją iš jūsų „Steam“ profilio, pvz., „IsThereAnyDeal“, kuri nuskaito jūsų norų sąrašą ir parodo, ar jie parduodami kitose žaidimų parduotuvėse.

Norėdami pasiekti savo profilį „Steam“, užveskite pelės žymeklį virš savo vartotojo vardo viršutinėje juostoje ir spustelėkite „Profilis“.

Norėdami redaguoti savo profilį, spustelėkite mygtuką „Redaguoti profilį“, esantį dešinėje puslapio pusėje.

Dešinėje puslapio pusėje spustelėkite „Mano privatumo nustatymai“, kad rastumėte „Steam“ profilio privatumo parinktis.

Koreguokite privatumo nustatymus čia, kad valdytumėte, ką žmonės gali matyti. Norėdami paslėpti žaidimą, turite dvi galimybes.

Norėdami paslėpti žaidimo informaciją, nustatykite „Išsami žaidimo informacija“ į „Privatus“. Net jūsų draugai negalės pamatyti jūsų žaidžiamų žaidimų, jums priklausančių žaidimų ar žaidimų, kuriuos norite įtraukti į sąrašą. Jie vis tiek gali matyti jūsų draugų sąrašą, inventorių, komentarus ir kitą informaciją, atsižvelgiant į šiame puslapyje pasirinktas parinktis.

Taip pat galite tiesiog viską paslėpti, nustatydami parinktį „Mano profilis“ į „Privatus“. Jei taip padarysite, niekas nematys viso jūsų profilio puslapio. Taip pat galite pasirinkti „Tik draugai“ ir tik jūsų „Steam“ draugai galės matyti jūsų profilį.

Slėpti žaidimo veiklą „Steam Chat“

Jei jums kažkaip gėda dėl šiuo metu žaidžiamo žaidimo - galbūt jums nerūpi, ar jis yra įtrauktas į jūsų profilio puslapį, bet nenorite, kad visi draugai gautų pranešimą, jog pradėjote žaisti žaidimą arba pažiūrėkite, ar žaidžiate jų draugų sąraše - „Steam“ pokalbyje galite būti neprisijungę arba tapti nematomi.

Norėdami tai padaryti, garuose spustelėkite parinktį „Draugai ir pokalbiai“, spustelėkite savo vartotojo vardą ir pasirinkite „Neprisijungęs“ arba „Nematomas“. Jūsų draugai dabar nematys, ką žaidžiate, nors ši informacija vis tiek bus rodoma jūsų profilio puslapyje.

Atminkite, kad nustatę „Išsami žaidimo informacija“ į „Privatus“, draugai negalės matyti jūsų žaidžiamų žaidimų, net jei esate prisijungę „Steam“ pokalbyje.

Slėpti arba pašalinti žaidimus iš „Steam“ bibliotekos

Jei norite paslėpti žaidimą iš kompiuterio „Steam“ bibliotekos, galite jį nustatyti kaip „Paslėptą“ arba pašalinti iš „Steam“ bibliotekos.

Žmonės, turintys prieigą prie išsamios žaidimo informacijos jūsų profilyje, vis tiek galės pamatyti visus pasiekimus ir žaidimo laiką, kuriuos turite tame žaidime. Tačiau kiekvienas, turintis prieigą prie jūsų kompiuterio, nematys žaidimo įprastoje „Steam“ bibliotekoje.

Kadangi „Steam“ dabar siūlo tik suaugusiesiems skirtus žaidimus ir kitą medžiagą, kuri nėra saugi darbui (NSFW), galimybė paslėpti žaidimus paslėpti tampa tik svarbesnė. Bet tai naudinga, net jei žaidėte kitus žaidimus, pvz., „  Bad Rats“ , apie kuriuos nenorite, kad kas nors kitas žinotų.

SUSIJEDS: Kaip paslėpti ar pašalinti žaidimą iš „Steam“ bibliotekos