Kaip išjungti formos automatinį pildymą „Google Chrome“

Kai pildote formą, „Chrome“ klausia, ar norite išsaugoti informaciją, kad kitą kartą viskas paspartėtų. Jei nenaudojate šios funkcijos ir nemėgstate „Google“ saugoti jūsų informacijos, ją lengva išjungti.

Kaip išjungti formos automatinį pildymą

Suaktyvinkite „Chrome“, spustelėkite meniu piktogramą ir spustelėkite „Nustatymai“. Arba galite įvesti chrome://settings/  į „Omnibox“, kad patektumėte tiesiai ten.

Slinkite žemyn, kol pamatysite skiltį Automatinis pildymas, ir spustelėkite „Adresai ir dar daugiau“.

Atjunkite jungiklį šalia „Išsaugoti ir užpildyti adresus“.

SUSIJEDS: Kaip priversti „Chrome“ nebeteikti siūlyti išsaugoti kreditinių kortelių duomenis

Kaip ištrinti formos automatinio pildymo informaciją

Jei norite pašalinti adresus po to, kai rankiniu būdu išjungsite automatinio pildymo funkciją, štai kaip galite ištrinti viską, kas joje saugoma, iš „Chrome“ nustatymų.

Jei dar nesate ten, grįžkite į skiltį „Adresai ir kita“. Tai galite padaryti įvesdami chrome://settings/addressesį „Omnibox“ ir paspausdami „Enter“.

Spustelėkite meniu piktogramą šalia visų išsaugotų adresų, tada spustelėkite „Ištrinti“.

Įrašas nedelsiant ištrinamas be įspėjimo ar būdo anuliuoti veiksmą, todėl įsitikinkite, kad tikrai norite ištrinti šią informaciją.

Jei norite žengti dar vieną žingsnį, galite naudoti funkciją „Išvalyti naršymo duomenis“, kad pašalintumėte šiek tiek informacijos, vis dar prilipusios prie naršyklės. Įveskite  chrome://settings į „Omnibox“ ir paspauskite Enter. Patekę į skirtuką Nustatymai, slinkite žemyn į apačią ir spustelėkite „Išplėstinė“.

Slinkite dar šiek tiek žemyn, kol pamatysite „Išvalyti naršymo duomenis“. Spustelėkite jį.

SUSIJEDS: Kaip ištrinti sinchronizuotą informaciją "Chrome"

Slinkite, kol pamatysite „Automatinio pildymo formos duomenys“, ir įsitikinkite, kad juos pažymėjote kaip ištrinti. Jei norite, kad visa kita liktų tokia, kokia yra - slaptažodžiai, naršymo istorija, slapukai ir kt., Būtinai panaikinkite tų laukelių žymėjimą; kitaip šie duomenys taip pat bus pašalinti. Baigę žymėti ir panaikinti laukelius, spustelėkite „Išvalyti duomenis“.

Vykdykite nurodymus ir visi duomenys iš bet kurios formos, išsaugotos „Google Chrome“, bus išvalyti iš jūsų naršyklės. Kitą kartą, kai reikės užpildyti formą, turėsite naudoti savo fizinę atmintį, kad išsaugotumėte savo vardą ir adresą.