Kaip atsijungti nuo „Netflix“ paskyros kiekviename ją naudojančiame įrenginyje

Jei kada nors prisijungėte prie „Netflix“ paskyros kito asmens įrenginyje arba palikote jį prisijungę įrenginyje, kurio nebenaudojate, žinote, kaip tai gali erzinti - ypač jei kažkas kitas žiūri laidas jūsų paskyroje ir spardo jus . Štai kaip vienu paprastu mygtuku atsijungti nuo visų „Netflix“ seansų.

Norėdami tai padaryti naudodamiesi interneto naršykle, pirmiausia apsilankykite „Netflix.com“ ir viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite savo profilį, spustelėkite „Jūsų sąskaita“.

Kitame ekrane slinkite žemyn iki Nustatymai ir spustelėkite „Atsijungti nuo visų įrenginių“.

Dabar spustelėkite „Atsijungti“ ir jūsų „Netflix“ paskyra bus atjungta iš visų įrenginių.

Norėdami tą patį padaryti naudodami „iOS“ ir „Android“ programas, pirmiausia atidarykite programą ir tada bakstelėkite piktogramą viršutiniame kairiajame kampe.

Kai atsidarys tos srities skaidrės, slinkite žemyn ir bakstelėkite „Paskyra“.

Tada slinkite žemyn ir bakstelėkite „Atsijungti nuo visų įrenginių“.

Galiausiai palieskite „Atsijungti“ ir viskas.

Yra keletas įspėjimų, kuriuos turėtumėte žinoti, kai tai darote. Pirma, kaip sakoma, gali praeiti iki 8 valandų, kol pakeitimas įsigalios visuose įrenginiuose. Be to, šis metodas bus atsijungtas nuo visų įrenginių, įskaitant jūsų pačių, todėl turėsite vėl prisijungti prie kiekvieno įrenginio, kurį norite naudoti su „Netflix“ paskyra.