Kaip patikrinti, ar kažkas jus užblokavo „Instagram“

„Instagram“ nepraneša, kai kas nors jus užblokuoja. Jei įtariai įtariate ką nors, ko jau kurį laiką negirdėjote, štai kaip galite patikrinti, ar jie jus užblokavo „Instagram“.

Galite rasti keletą trečiųjų šalių įrankių, kurie reklamuoja, kad jie jums praneš, kai kas nors jus užblokuos, tačiau jie beveik niekada neveikia.

Taigi, ką daro? Senas geras detektyvas. Atlikite kitus veiksmus, kad padarytumėte išvadą, ar jus užblokavo „Instagram“.

Pradėkime nuo paieškų. „IPhone“ arba „Android“ telefone atidarykite „Instagram“ programą ir palieskite piktogramą „Ieškoti“, kad pereitumėte į puslapį „Naršyti“.

Čia palieskite juostą „Ieškoti“. Pabandykite ieškoti asmens „Instagram“ paskyros rankenos. Jei nerandate vartotojo, tai gali reikšti, kad jis jus užblokavo.

Vienas tikras būdas sužinoti, ar esate užblokuotas, yra „Instagram“ programoje rasti kelią į jų profilio puslapį. Dabar aiškiai negalite ten patekti iš paieškos.

Bet tai galite padaryti iš senų komentarų arba iš „Instagram DM“ pokalbio. Jei matote jų „Instagram“ rankeną arba piktogramą, palieskite ją. Šis veiksmas atvers jų profilį.

Dabar, jei „Instagram“ sako kažką panašaus į „Ši paskyra yra privati“, tai tiesiog reiškia, kad jie perėjo prie privačios paskyros ir pašalino jus kaip sekėją. Galite pabandyti vėl juos sekti, kad patektumėte į jų malonę.

Bet jei „Instagram“ programoje sakoma kažkas panašaus į „Dar nėra pranešimų“ ir ji nerodo profilio biografijos ar sekėjų informacijos, tai reiškia, kad esate užblokuotas. Tai taip pat gali tiesiog parodyti reklamjuostę su užrašu „Vartotojas nerastas“.

Tai taip pat galite patvirtinti apsilankę asmens „Instagram“ profilyje internete. Jei prisimenate jų „Instagram“ ID, pridėkite jį nuorodos „www.instagram.com/(username)“ pabaigoje.

Jei „Instagram“ pasakys, kad puslapio nėra, jie galėjo jus užblokuoti arba ištrynę savo profilį.

Vienos informacijos gali neužtekti, kad būtų galima įžvelgti, bet jei atlikote visus anksčiau nurodytus veiksmus ir negalėjote pasiekti jų profilio, tai tikriausiai reiškia, kad buvote užblokuotas.

Jei norite būti tikrai tikras, galite paprašyti draugo ieškoti „Instagram“ rankenos. Jei jūsų draugas gali pasiekti jų profilį (nesvarbu, ar jis yra viešas, ar privatus), o jūs negalite, gerai, aišku, kad jus užblokavo.

Norite paragauti jų pačių sukurtų vaistų? Galite užblokuoti ką nors ir „Instagram“.

SUSIJEDS: Kaip užblokuoti ką nors „Instagram“